Kripto Dayı
Kripto Dayı

@KriptoDayii

9 Tweets 5 reads Mar 21, 2023
-> Bitcoin ve Boğa Flood 2 <-
Ağustos 2020'de bu konuyla ilgili bir flood yapmıştım. Geçmişten günümüze market dinamiği,Bitcoin'in hareketleri,düzeltmeleri ve boğa şartları.Flood'ta bahsettiğim şeyler gerçekleşti ve güzel bir Boğa Koşusu izledik++
👇
+Boğa şartı olarak belirttiğim 11.500$ üstü haftalık kapanış sonrası %265'lik bir artış yaşandı. Boğa Koşusunda nasıl ki yükselişler sert ise düzeltmeler de aynı şekilde serttir.Bu tür düzeltmelerinde gayet normal olduğunu daha önce de belirtmiştim+
👇
+Şimdi gelelim güncel duruma.Bull Run bitti mi?
Yoksa devam edecek mi?
Öncelikle Temel Analizin de daha çok önem arz ettiği bu dönemlerde #Bitcoin için Bearish bir durum veya haber şuan yok.Hatta aksine Bullish kokan hareketli günler geçiriyoruz.Teknik olarak baktığımızda++
+Haftalıkta daha önce bahsettiğim düşen trend kırılımından sonra RSI değeri neredeyse 95'e ulaştı ve düzeltme ile inen değer şuan rahatlamış durumda.Burada takip edeceğimiz 2.Trend ise alttan gelen yükselen trend! RSI için destek olacağını düşünüyorum+
+Haftalıkta Negatif Uyumsuzluk olacağını düşünüyorum.Fiyat ile Rsi da böyle bir ihtimal üzerinde duruyorum.Negatif uyumsuzluk olabilmesi için yeni ATH olması lazım ve 2018 ATH'dan 2019 ATL'a Fib çektiğimiz de yukarıda olası hedefler belli;
46.433$
52.753$
62.977$
69.297$ gibi++
+Günlük grafikte 32.000$ ile 33.000$ arasındaki Engulf'ta gördüğünüz gibi kaç gündür savaş var. Alıcılar kazandı artık rahatız diyebilmemiz için 33.000$ üstü günlük kapanış,satıcılar kazandı düzeltme dahada derinleşebilir diyebilmemiz için 32.000$ altı 2 günlük mum kapanışı gerek
+4 saatlik grafikte bu Range Kanal da iki defa süpürme yapılmış.Burada yükselişin hızlı olabilmesi için önemli bir yer olan fib 0.5 noktası yani 35.123$ üstü 4 saatlik kapanış şart.Aynı zamanda bu ATH'dan gelen düşen trendin kırılması demek++
+Ayrıca birkaç gündür düşen hacim sonrası son 1 günde hacim artışı da göze çarpıyor.
Velhasıl #Bitcoin bahsettiğim şartları yerine getirip Bull Run'a kaldığı yerden devam edeceğini ve bunun bir düzeltme olduğunu düşünüyorum+
+Tabi piyasada herşey mümkün.Stopsuz ve B planı olmadan hiç bir işlem yapmıyoruz.Çünkü amacımız haklı çıkmak değil öncelikle kaybetmemek ve daha sonrada para kazanmak.
Umarım flood yararlı olmuştur. Beğendiyseniz RT&Beğeni yaparak başkalarına ulaştırabilirsiniz :)
Bol kazançlar

Loading suggestions...