Sinanenginnft
Sinanenginnft

@sinanenginnft

8 Tweets 1,011 reads Nov 02, 2022
Ssl hybrid indikatörü floodu yapalım o zaman bu indikatör normalde youtubeda çok fazla karşılaşabileceğiniz bir indikatör genelde qqe mod indikatörü ile birlikte kullanıldığını görüceksiniz. Ancak ben diğer indikatörler gibi bunu destek ve direnç bölgesi olarak kullanıyorum.
Paritenin ssl bandı üstünde ve altında kalmasını bearish ve bullish gösterge olarak değerlendiriyorum. Her destek direnç gibi retestlerinde işlem arayışlarına giriyorum. Şimdi şöyle birkaç grafikle ssl hybridi nasıl kullanıyoruz. Birlikte inceleyelim.
Öncelikle btc paritesinde haftalık grafikle başlayalım. Parite 59 k da haftalıkta kayıbı yaşadıktan sonra bearish bir sezon başlıyor ve 48 k da ssle reteste geliyor parite burayı aşamayarak yeni lowlar yaparak ilerlemeye devam ediyor.
Parite 8 ağustos haftası itibariyle ilk kez ssl üstüne atmaya çalışıyor ama bunda başarılı olamayarak ssl içinde oyalanarak düşüşünü devam ettiriyor ancak parite yeni low yapmamak için ssl desteği sayesinde direniyor. Orta ve alt bantlara nizami dokunuşları yakından inceleyin.
Parite son 4 haftadır aslında sslin üstünde akümüle görüntüsünde parite yön vericek herkes bunu bekliyor. Benim için haftalık ssl alt bandı şu anda paritenin güncel olabilecek dibidir. Üst ve orta bant temaslarındada scalp longlar kovalarım.
Hadi gelin 3g grafiğine bakalım parite haftalardır buna tutunuyor kendini biraz biraz yukarı atıyor ama yeterli olmuyor.Ama pariteyi yeni low yaptırmamak için tutuyor burası.Size bu yüzden 18368 altında 3g kapanışların bize berbat bir senaryo oluşturabileceği düşüncemi söylüyorum
4s grafikte şöyle bir bakın bakalım parite ssl kazancı ve kaybı yaşandığında nasıl bullish ve bearish davranışlar sergiliyor.
Gelin birde ltfye inelim sabah bana 10r veren eth pozunu aldığım 10 dk ssl alphatrend kesişimi 🫡

Loading suggestions...