1)
Wrzucę wam 2 DEGENY w które wbiłem. Oba mają low capy także jakby ktoś chciał wejść to nie kupujcie na pompce. Ta sama sytuacja co przy 4CH5 warto poczekać czasami.
Pierwszy to #NEURALINK i będę go trzymał do Twitta ELONA 30 listopada a drugi $XINU do świąt!
RYZYKO 100%!!!
Wrzucę wam 2 DEGENY w które wbiłem. Oba mają low capy także jakby ktoś chciał wejść to nie kupujcie na pompce. Ta sama sytuacja co przy 4CH5 warto poczekać czasami.
Pierwszy to #NEURALINK i będę go trzymał do Twitta ELONA 30 listopada a drugi $XINU do świąt!
RYZYKO 100%!!!
2)
Pierwszy #neuralink
t.me
dextools.io
Mem pod Twitt Elona odnośnie startu NEURALINK-u
Koleś co shillował SHIBE jest w to zamieszany i robi marketing :
Pierwszy #neuralink
t.me
dextools.io
Mem pod Twitt Elona odnośnie startu NEURALINK-u
Koleś co shillował SHIBE jest w to zamieszany i robi marketing :
4)
Drugi $XINU
t.me
dextools.io
Token świąteczny. Mają robić kalendarz adwentowy.
Z resztą przeczytajcie medium:
@XMAS-INU_DEV/i-love-christmas-c19b7046a54b" target="_blank" rel="noopener" onclick="event.stopPropagation()">medium.com
Drugi $XINU
t.me
dextools.io
Token świąteczny. Mają robić kalendarz adwentowy.
Z resztą przeczytajcie medium:
@XMAS-INU_DEV/i-love-christmas-c19b7046a54b" target="_blank" rel="noopener" onclick="event.stopPropagation()">medium.com
5)
Ten koleś jest zamieszany w marketing tego oraz pracuje razem z dev nad aplikacją
Tutaj mamy mniejszą płynność oraz token jest na wcześniejszy etapie niż ten 1.
Warto potrzymać do świąt myśle ze chwyci token na święta a jest dość wcześnie.
Ten koleś jest zamieszany w marketing tego oraz pracuje razem z dev nad aplikacją
Tutaj mamy mniejszą płynność oraz token jest na wcześniejszy etapie niż ten 1.
Warto potrzymać do świąt myśle ze chwyci token na święta a jest dość wcześnie.
6)
Oba mi się podobają bo nie zachęcają od razu do sprzedaży społeczności. Jeden do 30 listopada a drugi do świąt. Wchodzę stosunkowo małym kapitałem także w razie draki nie zapłacze jak stracę.
Ryzyko tutaj jak zwykle 100%
Oczywiście DYOR!
Oba mi się podobają bo nie zachęcają od razu do sprzedaży społeczności. Jeden do 30 listopada a drugi do świąt. Wchodzę stosunkowo małym kapitałem także w razie draki nie zapłacze jak stracę.
Ryzyko tutaj jak zwykle 100%
Oczywiście DYOR!
Loading suggestions...