Inner Circle Morpheus
Inner Circle Morpheus

@innercirclemorp

5 Tweets 102 reads Nov 16, 2022
Kapsamlı analiz için COT datasını bekliyorum, ancak fiyat üzerindeki analizim bu şekildedir. Haftasonu COT ile birleştirilmiş halini de paylaşacağım. DXY'nin fiyat üzerindeki analizim bu şekildedir. #DXY #dolar #Bitcoin (1/4)
Fiyatın Y1 FVG'den dönüyor olduğunu daha önce belirtmiştim. 4 hafta önce EURUSD ve DXY arasındaki SMT bullish bias'ımı ve COT analizimi doğrulaşmıştı. Sonrasında ise hedefim eylül ayının dip fiyatıydı ve oraya da ulaştık. (2/4)
Turuncu ile işaretlediğimi ise MSB olarak kabul ettiğimi söylemiştim. Görselde görüldüğü üzere fiyat IPDA 60-Day Low'u aşmak üzere. Aştığı an yani range'in ekstremine ulaştığı an IPDA'nın hedefi Open Flout Likidite Havuzları(son 6-12-18 ay) olacaktır. (3/4)
Grafikte reversal'ın geldiği tarih olan 28 Eylülden itibaren data range'leri kalibre ediyor ve +40 ve +60 ile belirtilen 23 Kasım ve 21 Aralık tarihlerine ulaşıyoruz. Ara trend dönüşlerini bu tarihlerde bekliyorum. (4/4)
@whxintt MSB, sadece smart money'in orderflow değiştireceği bölgede kullanılmalı. Aşağıdaki görselde high yaptıran lowun stop hunt olduğunu net bir şekilde görüyoruz. Çünkü HTF orderflow hala bullish devam ediyor.

Loading suggestions...