Sinanenginnft
Sinanenginnft

@sinanenginnft

5 Tweets 132 reads Jan 02, 2023
Rsi stratejim üzerine bir flood yapalım arkadaşlar. Şu ana kadar anlattıklarımın dışında bir stratejimi sizinle paylaşıyor olucam zamanında bununla çok para kazandım. Bir süredir kullanmıyorum. Yeni şeyler denemeyi sevdiğim için bu biraz rafa kalktı ama backtestini yapabilirsiniz
Öncelikle rsi hepimizin bildiği şekilde göreceli güç endeksi markette aşırı alım ve aşırı satım yönünde bize en basit uyarıyı veren indikatördür. Rsi uyumsuzluklarını yayınlarda anlattığım gibi ltfde işleme giriş stratejisi olarak kullanıyorum. Ama bugün anlatacağım farklı birşey
Rsi stratejisi siyah olan anlık rsi değerinin kırmızı olan rsi sma değerini yukarı yönlü kırmasında long yönlü aşağı yönlü kırılımlarında short yönlü arayışa girmeme sebep oluyor. Resimlerde siyah kırmızı ve kırılım nedir sorularının cevabı mevcut.
Peki ben ne yaptım daha önce size anlattığım ssl hybrid indikatörünü işte bu rsi kırılım stratejimle birleştirdim. Ssl hybrid indikatörünün kendi al ve sat uyarıları vardır. Resimde görebilirsiniz.
Stratejim şu şekilde çalışıyor ssl hybrid indikatörünün mavi olduğu yani alım yönlü olduğu yerlerde al yakan mumlar.Ssl hybridin kırmızı olduğu yerde sat yakan mumları önemsiyoruz. İşte bu noktalarda rsi kırılımlarını önemsiyoruz resimde anlatıldığı gibi.Stopu ssl üstüne atıyoruz

Loading suggestions...