O eğitim 300$ değildi. 15$'dı. Ayrıca benim eğitimimi almayı düşünen çok insan vardı. Kimsenin beni siklemediği gibi bir durum olmadı. Bunu bilen biliyor.
Ben neden vazgeçtiğimi DM'den soranlara ve discord grubunda da anlattım. Eğitimi çıkarmak için hazır olmadığımı söyledim.
Ben neden vazgeçtiğimi DM'den soranlara ve discord grubunda da anlattım. Eğitimi çıkarmak için hazır olmadığımı söyledim.
Eğitim ayrı bir uğraş. 100 kişi katılacaksa ben ben 100 kişinin en azından 50 kişisini başarılı yapabilecek bir eğitim çıkarmayı hayal ettim ama bunun mümkün olamayacağını burada bana bazı abilerim bana defalarca söyledi.
Bakın size aptal demiyorum.@jigsaw5mtrader Ama gerçekten algı kapasiteniz olsaydı, gidip benim discord kanalında yazdıklarımı çalışsaydınız benim zaten eğitimi çoktan bedavaya verdiğimi görecektiniz. Türk CT'de para ödeyip bile alamayacağınız bilgileri ben ücretsiz olarak verdim
Benim kudurduğum şey Türkiyede işini gerçekten hakkıyla yapanlara değer verilmemesi Evet kudurdum ve çok sinirlendim, çünkü millet sikilmeyi seviyor Gerçekleri söyledim başından beri Eğitimi gerçekten çıkarmayı isteseydim şu an insanlar eğitimi içeriklerini zaten çalışıyor olurdu
Şimdi sizden rica ediyorum bir daha bana bulaşmayın. Nerden öğrenmek istiyorsanız öğrenin. Kimse size karışmıyor. Beğenmiyorsanız gidersiniz kaliteli eğitim yapanların eğitimini alırsınız veya gidip ücretsiz olarak öğrenirsiniz zaten kaliteli kaynaklardan.
Loading suggestions...