Wybór pomiędzy giełdą CEX i DEX zależy od potrzeb i preferencji każdego użytkownika. Niektórzy użytkownicy wolą większą prywatność i bezpieczeństwo oferowane przez giełdy DEX, podczas gdy inni wolą wygodę i szybkość oferowane przez giełdy CEX.
Hybrydowe giełdy łączą zalety obu typów giełd, takie jak wysoka płynność i szybkość transakcji oferowane przez giełdy CEX oraz bezpieczeństwo i prywatność oferowane przez giełdy DEX.
Hybrydowe giełdy są jeszcze nowym i rozwijającym się rynkiem, ale wydają się być interesującym rozwiązaniem dla użytkowników, którzy szukają połączenia wygody i bezpieczeństwa.
Jedną nich jest powstająca FEX (Fully Encrypted Exchange) giełda @enclavemarkets
W obecnej chwili mają wersję BETA i trzeba być ostrożnym w działaniach.
Teraz Panie Żywcu jak na tym zarobić?
Otóż jak to ja - wystawiam się na potencjalny #Airdrop z ich strony dla wczesnych użytkowników ich platformy.
Teraz Panie Żywcu jak na tym zarobić?
Otóż jak to ja - wystawiam się na potencjalny #Airdrop z ich strony dla wczesnych użytkowników ich platformy.
Wpis nie jest sponsorowany, podukt bardzo mi się podoba i uważam, że to może chwycić.
Jakie ruchy będę tu wykonywać? Nic na siłe - wszystko przy okazji. Jeśli będę miał swapa do wykonania, to przyjdę tutaj na Enclave i to robię. A kiedyś może zostanę wynagrodzony🪂
Hołk! 😎
Jakie ruchy będę tu wykonywać? Nic na siłe - wszystko przy okazji. Jeśli będę miał swapa do wykonania, to przyjdę tutaj na Enclave i to robię. A kiedyś może zostanę wynagrodzony🪂
Hołk! 😎
Loading suggestions...