-> Bitcoin ve Boğa Piyasası Flood’u <-
Market yapısı ve boğa döngüsüyle ilgili süreçler,şuan ki durum ve sonra ki hareketlerle ilgili hem tecrübe hem de analiz tadında birkaç bilgi aktaracağım.
Flood’u beğenirseniz Like ve RT ile birçok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz :)
Market yapısı ve boğa döngüsüyle ilgili süreçler,şuan ki durum ve sonra ki hareketlerle ilgili hem tecrübe hem de analiz tadında birkaç bilgi aktaracağım.
Flood’u beğenirseniz Like ve RT ile birçok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz :)
1)Öncelikle geçmişte yaptığım flood’ları hem bilgi hem de eğitimsel anlamda sizlere birşeyler katabilmesi için buraya linklerini bırakıyorum:
Boğa Floodları(3 adet):
Ayı flood’u:
Boğa Floodları(3 adet):
Ayı flood’u:
2)Yukarıdaki Ayı floodun da Bitcoin için dip fiyat kasım veya aralıkta gelebilir diye yazmışım ( ) .Kasım’ın 4.haftası 15.500$ ile şuan ki en düşük fiyatını gerçekleştirdi.2 hedef vermiştim.Birincisi geldi( )
3)Market yapısı bull yönlü kırılım vermediği için mantıklı olarak 2.hedefi bekledim hatta o tweet'te market kırılımının Ağustos gibi olacağını belirtmişim ancak bu ay itibariyle haftalıkta bullish market kırılımı gerçekleşip düşen trend sonlandığı için artık 2.hedef iptal oldu
8)Bitcoin 2022 kasım ayında 15500$ ile son dip fiyatını gerçekleştirdi.Halving Nisan 2024 tarihinde.Dolaysıyla Halving'e 16 ay kala bu fiyat geldi.Buda önceki verileri göz önüne alarak 15500$'ın #BTC için dip fiyat olma ihtimalini arttırıyor.Bide Boğa trendi başlamışken!
9)Peki 2019 yılındaki gibi bir yol izlerse ne olur?
Bildiğiniz gibi #BTC 2018 sonunda dip yaptıktan sonra %350 artmış daha sonra da Mart 2020 tarihine kadar %70 düşüp sonra boğar trendi başlamıştı.
Ancak burada dikkat edilmesi gereken durum şu.
Zaten 2017'nin sonunda başlayan
Bildiğiniz gibi #BTC 2018 sonunda dip yaptıktan sonra %350 artmış daha sonra da Mart 2020 tarihine kadar %70 düşüp sonra boğar trendi başlamıştı.
Ancak burada dikkat edilmesi gereken durum şu.
Zaten 2017'nin sonunda başlayan
21)Paranıza sahip çıkın.Bu boğa dönemi bence yüksek kazanç bakımından son olacak.Çünkü artık ileri ki yıllarda devletler tarafından gelecek olan regülasyonlar,büyük oyuncuların,büyük fon yönetim şirketlerinin piyasa girmesi volatiliteyi düşürücektir.
22)Volatilitenin düşmesi eskisi gibi artık kısa zamanda 50x,60x leri imkansız kılacaktır.Manipülasyonlar kısmen azalıp fiyat oynaklığı düşecektir.Örnek forex gibi.
O yüzden bu şansı iyi değerlendirmek adına portföy,risk,zaman planlamasını iyi yapın.
O yüzden bu şansı iyi değerlendirmek adına portföy,risk,zaman planlamasını iyi yapın.
23)Bazı zamanlar sabırlı bazı zamanlar aç gözlü olun(Boğada).Plan yapın,strateji kurun ve o plana ne olursa olsun sadık kalın.Bir sonraki setup,trade işlemleriniz için kaçan fırsatların arkasından bakmayın çünkü duygusal olup çabuk hata yaparsınız.Fırsatın her zaman olacaktır.
24)Yoldayken kar satışı yapmayı,setup kurarken stop ve hedefi oluşturmayı ve sadık kalmayı unutmayın.Trenden doğru yerden inmeyi de unutmayın.Çünkü boğada kazandığın parayı kısa sürede geri verebilirsin.Harcadığın emek,zamanı,yaşadığın stresi ve uykusuz gecelerini unutma
25)Velhasılı Boğa trendimiz hayırlı olsun.
Düşüncelerim böyle.Düzeltme geldikten sonra uygun yerlerden altcoin alımlarıda yapacağım.Zaten şimdilik buralardayız.Ayrıca önemli birşey daha söyleyeyim
Düşüncelerim böyle.Düzeltme geldikten sonra uygun yerlerden altcoin alımlarıda yapacağım.Zaten şimdilik buralardayız.Ayrıca önemli birşey daha söyleyeyim
26)Bu benim planım.Baktınız Market döndü bu yükseliş boğa tuzağı olarak kaldı.Fiyat dip yaptı. MM olmadığım için geçmiş verilere göre düşüncelerimi paylaşıyorum.Bu ihtimale karşın her zaman B planım vardır.Bu planın en önemli unsuru STOP kullanmaktır.Ters birşey olursa paylaşırım
27)Hazırlarken saatlerimi alan ve artık Twitter'da ki son market flood'um umarım işinize yarar ve plan,strateji kurarken yardımcı olur.Yine uzun oldu :)
Dediğim gibi beğendiyseniz Beğeni&RT yaparak birçok kardeşimize ulaştırın lütfen.
Herkese Bol kazançlar :)
Dediğim gibi beğendiyseniz Beğeni&RT yaparak birçok kardeşimize ulaştırın lütfen.
Herkese Bol kazançlar :)
Loading suggestions...