Mr.UGUR 🧙‍♂️🍄🚢
Mr.UGUR 🧙‍♂️🍄🚢

@US88_Nft

8 Tweets 1 reads Jun 14, 2023
1️⃣ #zkSync ağında birkaç saat çalışarak nasıl günlük 5-10$ arası bir gelir elde edebileceğinizi açıklıyorum. Bu vakti olup uğraşanlar için güzel bir cep harçlığı olacaktır. zk ağında işlem yaparak airdrop ihtimalimizi artırmış olacağız. İşlemleri @MintSquareNFT marketinde yapıcaz
2️⃣ Markette bir Nft mintlediğinizde bu otomatik olarak Mint Square Storefront koleksiyonuna düşecektir. Burada 250 binden fazla Nft bulunuyor. Bizim burada yapacağımız nft alıp-satmak ama nasıl?
3️⃣ ‘Make collection offer’ kısmına tıkladığımızda teklif ekranı açılacak buradan koleksiyonun tamamına tek bir işlem ile teklif vereceğiz.
4️⃣ Teklifi verirken dikkat edeceğimiz şey, koleksiyon için verilmiş olan en yüksek teklifin üzerine çıkmak, böylece verdiğimiz teklif hangi nftyi açarsak açalım en üstte görüncektir. Böylece belli bir süre sonra koleksiyondan 1 nft aldığımızı profilimizde göreceğiz.
5️⃣ Nftmizi satın aldık, şimdi sıra geldi satmaya peki bunu nasıl yapacağız. Nftnin görselliğine göre 30 cent ile 1-1,5$ civarına satışa koyacağız. Satışa koyarken süre belirlememiz gerekiyor, belli bir süre satılmayan nft 250 bin koleksiyonun içinde takdir edersiniz ki yok olur.
6️⃣ Nft koleksiyonuna tümüne teklif atmak için ilgili koleksiyon için weth harcama izni vermemiz gerekir, nft satın alındığında otomatik olarak wet bakiyemizden düşecektir. Satın alırken fee ödemiyoruz satan kişi ödemiş olacak. harcama iznini revoke cashten iptal edebiliriz.
7️⃣ Ben bu şekilde yüzlerce nft alıp sattım. Bir örnek pikachulu bir nftyi 4 cente alıp, geçen gün 3,65 dolara sattım.
İlk twite beğeni ve rt desteğinizi bekliyorum, hep birlikte kazanalım.. 🙏

Loading suggestions...