29 Tweets 6 reads Jun 14, 2023
Airdrop almak istiyorsunuz, ancak ödediğiniz ücretler çok mu?
Bugün “100$=0.055 ETH maliyet ile gereken tüm işlemleri yapacağız,hem de hacimli!
@zksync ve @LayerZero_Labs den yüksek verim ile airdrop almak isteyenler toplansın, başlıyoruz 🔥👇
RT🔁LIKE❤️ #zkSyncEra #Airdrop
@KriptoLisa nın hazırladığı Figma'yı kullanarak kullanacağım zk platformlarını açıyorum.
Nexon Finance ile başlıyoruz. Peki neden?
-Çünkü her alım satımda aradaki makastan dolayı para kaybı yaşarsınız. ,özellikle hacimli işlemlerde. Birazdan hacim yapmak için gerekli olacak olan USDC yi ETH satmadan, borç alarak temin edebiliyoruz.
app.eralend.com
Öncelikle "supply" , ardından "use as a colleteral" -teminat olarak kullanma- açık yapıyoruz, sonra da ETH leri ekliyoruz. Hepsini değil!
Bitince USDC yerinde supply, üstte "borrow" seçip teminatın %60 kadarını borç alıyoruz. Daha fazla almayın, sıkıntı olabilir.
Artık elimizde ETH satmadan aldığımız USDC ler var!
Sırada👉 @syncswap
Burada ETH al-sat ile hacim yapmaya çok fazla para gideceğini söylemiştim. Bundan dolayı hacimi @Goal3_xyz nin stabil coni olan ZKUSD ile USDC arasında al sat yapıyoruz.
syncswap.xyz
Daha sonra likidite ekle-çıkar yapıyoruz.
Önemli Not:
Herkes burada yaptığım miktarlarda yapamayabilir, bu gayet doğal. Daha az paralar ile de AirDrop kazanabilirsiniz,her şey hacim demek değil 😄
Asıl önemli olan, bu işlemleri DÜZENLİ yapmak.
Devam edelim👇
Şimdi seri bir şekilde birbirine benzer platformlar kullanacağız.
▫️SpaceFi
Ufak miktarlar ile ETH-USDC swap yapıyorum, ayrıca 2$ kadar kendi tokeninden likidite ekliyorum.
swap-zksync.spacefi.io
▫️MuteSwap
Ufak miktarlar ile ETH-USDC swap yapıyorum, ayrıca 2$ kadar kendi tokeninden likidite ekliyorum.
app.mute.io
▫️Rollup Finance
Üst tarafta swap seçeneğini seçiyorum, ardından ufak miktarlar ile ETH-USDC swap yapıyorum.
Swap platformları bitti✅
Şimdi @MintSquareNFT kullanacağız.
Rastgele bir fotoğraf yükleyip mint ediyorum, ardından çok ucuz bir NFT satın alıyorum.
Ve ZkSyncERA üzerinde tüm işlemler bitti ✅
-Lite birazdan👀
Sırada 👉 LayerZero
LayerZero kullanabilmek için bir çok ağda gaz fes için token gerekiyor. Bu sorunu çözüp, işlemlere devam edeceğiz.
Arbitrum'a LayerSwap üzerinden 100$lık,-en az 30-40$- ETH gönderiyorum.
Ardından JumperExchange kullanarak Arbitrum ağından AVAX,BSC,MATIC ve Optimism ağlarına 5$lık gas fee gönderiyorum.
Gas feeler geçerken önce LayerZero'da kullanacağım yerleri açıyorum, ardından Rubic Exchange'e gelip ZkERA daki USDC leri Polygon ağına gönderiyorum.
▫️Şimdi StarGate kullanabiliriz.
Polygon ağından Arbitrum'a USDC leri gönderiyorum. 20dk kadar sürüyor. Bu sırada biz de diğer uygulamaları kullanmaya devam edelim.
▫️Testnet Bridge
1 adet GoerliETH satın alıyorum. Ödemeyi Arbitrum ağından yaptığınıza emin olun!
testnetbridge.com
▫️Holograph App
Burada önce koleksiyon deploy edeceğim-Polygon,Avax ve BSC de ayrı ayrı- Ardından her birinde birer NFT basıyorum.
app.holograph.xyz
İşlemler bitince köprü özelliğini kullanarak NFT leri ağlar arasında bir tur dolaştırıyorum.
Avax➡️BSC
BSC➡️Polygon
Polygon➡️Avax gibi.
StarkGate deki işlem tamamlanmıştır. Şimdi ise Arbitrum ağından Optimism ağına USDC leri yolluyorum.
Bu işlemin ardından tekrar Rubic Exchange kullanarak USDC leri ZkSyncERA ya gönderiyorum.
Nexon Finance e geri dönüp USDC borcumu ödüyorum.- İşlemlerden ötürü miktar biraz azaldı, ilk başta ETH eklerken bir miktar dışarıda bırakın ki öderken USDC alabilin.-
ETH leri Arbitrum'a gönderiyorum. -Bir kısmını
Sırada 👉ZkSyncLite var.
▫️Bir miktar ETH yi LayerSwap kullanarak Ethereum ağına çekiyorum.
Ardından Figmadan Lite da işlem yapacağım siteleri açıyorum.
▫️Lite'a fonları gönderiyorum.
▫️Zigzag üzerinde cüzdanı aktif edip birkaç işlem yapıyorum.
▫️Lite üzerinde NFT mint ediyorum.
En son kalan parayı Orbiter ile Arbitrum'a çekiyorum.

Loading suggestions...