Crypto Neo
Crypto Neo

@CryptoNeoo

11 Tweets 25 reads Jul 03, 2023
#Binance BORSASININ DESTEKLEMEDİĞİ ÜLKELERDE P2P YÖNTEMİ İLE PARA ÇEKME - YATIRMA -ÜLKELER ARASI UCUZ TRANSFER YÖNTEMİ 🧙‍♂️
Bir çok ülkede binance.tr tarzı yerel borsalar bulunmamakta.Para yatırma,çekme nasıl olacak o zaman ? Buyrun
Usdt bozdurma örneğinden gidelim.
Spot cüzdandan fonlamaya parayı aktaracağız
İlk görseldeki gibi spot üstte fonlama altta olmalı
Btc kısmından usdt seçiyor ve aktarmak istediğimiz rakamı giriyoruz ( bunlar cüzdan içi transferler korkulacak bir şey yok. Geri almak isterseniz tam tersi fonlama üstte olsun )
Şimdi biz elimizdeki kripto usdtyi satacağımız için sat seçeneğine tıklıyoruz. (USDT alırken “AL” satarken “SAT” ) anlaşıldıysa eğer
Görsel üzerindeki gibi bulunduğumuz ülkenin para birimini seçiyoruz
Ardından sağ üstteki noktalara tıklayıp ödeme yöntemleri seçeneğine basıyoruz
Banka transferi seçeneğine tıklayıp bilgileri yazıyoruz ( ilk üçünü yazmanız yeterli )
Usdt'yi bozduracağınız kişi parayı buraya atacak .
Ben sadece isim soyisim,telefon ve banka adı ile kayıt ettim çalıştığım banka bu şekilde
Siz bankanıza göre hesap,kart no vs yazarsınız
Kayıt ettikten sonra ilk resimdeki yere geleceğiz.
Burada dikkat edilmesi gereken sol üstteki SAT seçeneği tıklı olsun ve alıcı insanlar bizim bankayı desteklesin.
Benim bankam yurtdışında kaspi ve ilk resimde desteklemiyor ayarını yapacağız
Filtrele seçeneğini tıklıyoruz
Para birimi doğru olacak şekilde bankayı seçip evete tıklıyoruz
Artık her şey hazır.
Burada dikkat edilmesi gereken 10-15 üzeri alım - satım yapmış ve puanı %96 üzeri kişiyi bulup sat seçeneğine basmak (tikli olanlar doğrulanmış hesaplar)
Seçtikten sonra sat tuşuna basıyoruz
Kripto ile seçili olsun ve ödeme yöntemlerine tıklayıp kayıt ettiğiniz ödeme yöntemini seçin.
Ardından sıfır komisyonla sat'a tıklayın devamında gelen ekrandan sormak istediklerinizi sorup işlemi iptal edebilirsiniz
Önemli 📢
Para hesabınıza geçmeden ödeme alındı'ya tıklamayın
Hesabınıza geçtikten sonra ödeme alındı seçeneğine tıklayın ve onayla'ya basın.
Google ile doğrulama açıksa veya sms vs şifrenizi girin ve tamamlandı seçeneğine basıp dilerseniz olumlu'yu seçin
BU YÖNTEM İLE AYRICA
Yurtdışına para gönderme veya alma transferlerini yapabilirsiniz
Ben şahsen öyle yapıyorum. Oturduğunuz yerden çok daha uygun maliyetle ve 2-3 dakika gibi bir sürede transfer işlemleri gerçekleşiyor.
#Xvg #Fun #Mdt #PEPE
ÖRNEK OLARAK ;
Yurtdışı bankadan p2p ile borsadan USDT al
Aldığınız USDT + Binance tr aktar + TL çevir ve bankaya at
Türkiye’den yurtdışına ise tam tersini uygula
#Celo #Grt #Firo
Bir çok kişinin ülke dışına çıktığı bir dönemde böyle bir paylaşımın faydalı olacağını düşündüm
Beğendiyseniz ve daha çok insana ulaşmasını isterseniz eğer
Beğenebilir,Retweet yapabilir ve Kaydedebilirsiniz ( Bir gün lazım olabilir )
#p2p #binance  #kripto #btc  #Bitcoin

Loading suggestions...